Proizvodi

Kozmetičke kutijice četvrtaste

Kozmetičke kutijice (kozmetičke teglice) jedinstvenog i interesantnog oblika, veoma praktične za pakovanje i transport. Kutijice imaju duplo dno i među poklopac, kao i zatvarač sa navojem.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta krema i gelova.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 15 ml, 30 ml i 50 ml.

Kozmetičke kutijice staklene

Kozmetičke kutijice Staklene” izrađuju se od plastike koja oponaša izgled stakla, te otuda i imaju taj naziv. Sastoje se od spoljnjeg, “staklenog “, providnog dela i untrašnjeg dela koji je u boji. Kutijice imaju međupoklopac i zatvarač sa navojem. Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta krema i gelova. Izrađuju se u sledećim zapreminama: 15 ml, 30 ml i 50 ml.

Kozmetičke kutijice okrugle

Kozmetičke kutijice okrugle (teglice) sa dnom u boji vizuelno se sastoje iz tri dela - dna u boji, srednjeg dela u natur boji i zatvarača u boji dna. Kutijice imaju duplo dno i među poklopac, a zatvarač je sa navojem.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta krema i gelova.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 15 ml, 30 ml i 50 ml.

Kozmetičke kutijice “Duvane”

Kozmetičke kutijice (kozmetičke teglice) Duvane” se sastoje iz dva dela, tela kutijice i zatvarača sa navojem.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta krema i gelova.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 125 ml, i 250 ml.

Kozmetičke flašice četvrtaste

Kozmetičke flašice (kozmetičke bočice) interesantnog, neobičnog, četvrtastog oblika. Flašice imaju među čep i zatvarač sa odličnim dihtovanjem. U kombinaciji sa četvrtastim kutijicama čine interesantan i neobičan komplet.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta gelova, losiona, mleka, kao i drugih tečnosti.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 100 ml, 200 ml. i 450 ml.

Kozmetičke flašice elipsaste

Kozmetičke flašice (kozmetičke bočice) elipsastog oblika su veoma elegantne i praktične. Flašice imaju među čep i zatvarač sa odličnim dihtovanjem. Postoji mogućnost izrade u dve varijante - sa klasičnim zatvaračem i atraktivnim klip-klap zatvaračem. U obe varijante obezbeđeno je odlično dihtovanje. Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta gelova ,losiona, mleka, kao i drugih tečnosti. Izrađuju se u sledećim zapreminama: 50 ml, 100 ml. i 200 ml.  

Flašice elipsaste sa dnom u boji

Interesantne i jedinstvene kozmetičke flašice. Vizuelno se sastoje iz tri dela, pri čemu im je dno i zatvarač u boji, a telo flašice u beloj ili sedef beloj boji. Flašice su urađene kao nastavak programa kozmetičkih “okruglih“ kutijica sa dnom u boji sa kojima čine interesantan komplet.   Flašice imaju među čep i zatvarač sa odličnim dihtovanjem. Postoji mogućnost izrade u dve varijante, sa klasičnim zatvaračem i atraktivnim klip-klap zatvaračem. U obe varijante obezbeđeno je odlično dihtovanje.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanje svih vrsta gelova, losiona, mleka, kao i drugih tečnosti.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 150 ml. i 230 ml.

Tube

“TUBE” su jedinstven proizvod  na našem tržištu, a njihovo korišćenje ima višestrukih predosti (povoljna cena, atraktivan izgled, veoma su zgodne za upotrebu itd.). Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanja raznih krema, mleka, gelova, tečnih pudera i ostalih kozmetičkih preparata. Za njihovo punjenje NIJE potrebna varilica, već se punjenje vrši na grliću, mašinama-dozerima ili pak običnim kućnim  špricevima kod manjih proizvodjača. Tube imaju među čep i zatvarač sa odličnim dihtovanjem. Postoji mogućnost izrade u dve varijante, sa klasičnim zatvaračem i atraktivnim klip-klap zatvaračem. U obe varijante obezbeđeno je odlično dihtovanje. Tube stoje vertikalno na poklopcu i veoma su stabilne.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 30 ml, 50 ml. i 100 ml.

Apotekarske kutijice

Apotekarske kutijice su odličnog kvaliteta, lepog i jednostavnog izgleda. Zatvaraju se navojem.   Izrađuju se od materijala atestiranih za upotrebu u prehrambene i kozmetičke svrhe. Pogodne su za pakovanja raznih krema, gelova i ostalih kozmetičkih preparata.   Izrađuju se u sledećim zapreminama: 15ml, 30ml, 60ml, 120ml. i 200ml.

DUO-ANTICELLULITE MASSAGE SET

Duo-anticellulite massage set je idealan za kućnu terapiju masažom. Razvijen je za dubinsku masažu, izvanrednih je svojstava i efikasnog dejstva. Duo masažer izuzetno uspešno otklanja celulit i masne naslage na ugrženim delovima tela.O bim butina, kukova i struka redukuje za 3 - 7 cm. Dan za danom “reljefna koža“ nestaje dok se masne naslage smanjuju. Uočava se brzo eliminisanje tenzije vlakana, stomak je ravniji i butine vitkije. Koža postaje nežna glatka i elastična. Masaža duo-masažerom sprečava nastajanje strija, a postojeće čini znatno manje vidljivim. Pokazao je odlične rezultate kod tretmana učvršćenja grudi i u medicinskim terapijama. Redovnom masažom znatno poboljšava cirkulacija, otklanjaju grčevi u rukama i nogama i ublažavaju bolovi izazvani reumom, spondilozom, lumbagom...  

FACE-LIFT MASSAGER

Posle dvadeset pete godine života koža gubi sve više vlage i masnoće tako da se počinju stvarati bore. Ono što se do sada nije moglo ni zamisliti omogućio je FACE-LIFT MASSAGER, komplet za potpuni lifting lica u vašoj kući. Dok kreme deluju samo na kožu, FACE-LIFT MASSAGER deluje neposredno i na sloj mišića koji se nalazi, ispod kože i koji je ustvari drži, a pri tom ih ojačava dajući im lifting sličan onom koji se postiže hiruškom intervencijom. Pored toga što izuzetno uspešno otklanja bore, FACE-LIFT MASSAGER pomaže kod nadutosti lica i podočnjaka.

    

Napravljeno sa ljubavlju za Vas i Vaše proizvode

 

Svi naši proizvode iza sebe imaju godine usavršavanja i uspešne primene